Reserves

INTRODUCCIÓ

Per fer una reserva a eBiblio, el primer que heu de fer és introduir la vostra identificació i contrasenya a l'àrea d'usuari.

És important que les dades de correu electrònic siguin correctes i coincideixin amb el que utilitzeu actualment, ja que en cas contrari no accediríeu a la informació sobre les notificacions de reserva que haguéssiu fet. Si us plau, comproveu la vostra bústia de correu electrònic no desitjat i la configuració de filtres del correu electrònic, atès que els avisos de reserva podrien ser tractats erròniament com a correu no desitjat i, en conseqüència, podríeu perdre la reserva.

Cada usuari podrà reservar dos llibres electrònics i disposarà de 48 hores per confirmar el préstec. Si transcorregut aquest temps no ho heu confirmat, la reserva passarà automàticament al següent lector en espera.

COM FER LA RESERVA

Un cop identificat a la plataforma, els passos que cal seguir són:

1. Feu una cerca a la plataforma del recurs que vulgueu agafar en préstec.
  2. Localitzat el recurs, tant a la pàgina de resultats com a la fitxa del recurs, el botó Reservar substitueix el botó Prestar.
  3. Si desitgeu que la plataforma us informi quan el recurs sigui disponible, heu de prémer el botó Reservar.
  4. Quan el recurs en préstec sigui retornat, rebreu un correu electrònic amb les instruccions per executar el préstec.

ELIMINACIÓ DE LA RESERVA

Un cop identificat a la plataforma com a usuari, els passos que cal seguir són:

1. Aneu a Área de usuario (Àrea d'usuari) > Reserves (Reserves).
  2. Localitzeu el recurs reservat que voleu esborrar de la llista i cliqueu al botó Eliminar (Elimina).